Side / Elektriker

Elektriker

Våre kvalitetsbevisste elektrikere hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i Lillehammer og omegn. Vi finner gode løsninger til ditt hjem og kan gi råd og veiledning innen blant annet belysning og varme smarthusløsninger. Vi tilbyr elektriker i Lillehammer, Hafjell, Sjusjøen, Nordseter, Gausdal, Øyer, Biri, Brøttum og omegn.  Kontakt oss i dag for befaring og råd for dine behov og ditt hjem.

Elektriker Lillehammer

Vi utfører elektrikertjenester i området Lillehammer, Hafjell, Sjusjøen, Nordseter, Gausdal, Øyer, Biri, Brøttum og omegn. Ring 98 43 11 00 eller fyll ut skjemaet under:    

les mer
Belysning

Belsyning er viktig både i forhold til trivsel og stemningen i hjemmet. Vi gir deg tips om mulighetene og veiledning for å finne den rette løsningen for deg. For inspirasjon og tips til belysning til ditt hjem, ta gjerne en titt hos...

les mer
Sikringsskap

Sikringsskapet er selve kjernen i det elektriske anlegget du har i huset. All strømmen du bruker i huset går igjennom sikringsskapet og skal forhindre brann, elektrisk sjokk og skade på elektrisk utstyr.

les mer
Varmepumpe

Brunbjørn er godkjent installatør for montering av Mitsubishi varmepumper. Ta kontakt i dag for gratis befaring.

les mer
Varme & lysstyringssystem

Med et styringssytem kan du enkelt skape god stemning i huset, få økt komfort og spare energi.

les mer

Brunbjørn AS

Org. nr: 911 780 917
Korgvegen 33
2619 Lillehammer

Telefon: 984 31 100
Epost: post(a)brunbjorn.no

Følg oss påFacebookFølg oss på 

Powered by Dynasite 1.3