Side / Ingunn Rønningen Kleven ny daglig leder

Ingunn Rønningen Kleven ny daglig leder

Ingunn Rønningen Kleven er ansatt som ny Daglig leder i Brunbjørn AS på Lillehammer og starter 1.oktober 2019. Hun erstatter Amund Holberg som fortsatt vil være sentral i selskapet med hovedansvar for salg og marked. Ingunn Rønningen Kleven kommer fra stillingen som Daglig leder i Land Utvikling.

Vi er veldig fornøyd med å ha fått Ingunn med på Brunbjørn laget. Virksomheten har hatt en sterk vekst de siste årene innenfor telekommunikasjon og elektroinstallasjoner, med spisskompetanse på utbygging av fiberinfrastruktur og FTH. Utviklingsmulighetene fremover er gode og Ingunn har en spennende bakgrunn og erfaring fra Land Utvikling og Birken AS, sier styreleder Arne Malonæs.

Jeg ser frem til å bli en del av Brunbjørn laget og kunne være med å videreutvikle selskapet både internt og eksternt innenfor kjerneområdene, og bli kjent med ansatte, kunder og leverandører, sier Ingunn Rønningen Kleven. Det at selskapet satser på kompetanse og seriøsitet i alle ledd er viktig for meg, et eksempel på dette er utviklingen av "Trygg Skolevei" prosjektet, sier hun.

Amund ser også frem til å få Ingunn med på laget og kunne intensivere salg og markedsarbeidet over hele landet. Det er mange muligheter fremover, sier han.

 

For mer informasjon:

Arne Malonæs Styreleder i Brunbjørn AS

E-post: armalon@online.no

Mobil: 906 93 186

Brunbjørn AS

Org. nr: 911 780 917
Korgvegen 33
2619 Lillehammer

Telefon: 984 31 100
Epost: post(a)brunbjorn.no

Følg oss påFacebookFølg oss på 

Powered by Dynasite 1.3