Side / Ny Installatør på Brunbjørnlaget

Ny Installatør på Brunbjørnlaget

Det er stor aktivitet både ute i felten og på kontoret i Korgvegen på Lillehammer. Vi har mange spennende prosjekter og oppdrag både innen Elektro og Telekom/Infrastruktur. Lokalene er bygget om for andre gang siden innflyttingen i nye lokaler i 2015 og i tillegg utvidet med større lagerkapasitet i år for å dekke dagens behov.

En av grunnene til veksten er oppdragsmengden i vår Serviceavdeling for elektroinstallasjoner. For videre utvikling av avdelingen tar vi nå steget videre med Finn Evensen som ny autorisert Elektroinstallatør på Brunbjørnlaget. Finn har flere års erfaring innen elektrikerfaget og har flere tanker for utviklingen av Brunbjørn som han ønsker å bidra med i reisen videre med Brunbjørn og utviklingen av Serviceavdelingen. Avdelingen har vokst til 7 medarbeidere som utfører elektriske installasjoner og serviceoppdrag, i tillegg har vi ytterligere styrke i Brunbjørn med 7 medarbeidere med elektro- og energikompetanse som en ekstra tyngde og støtte på tvers av avdelingene. Vi søker nå flere som vil bli med på den spennende reisen til Brunbjørn og utvikle selskapet og avdelingen videre.

«Brunbjørn er et spennende og innovativt selskap med store muligheter i en region som er i sterk vekst. Selskapet er fremoverlent med høyt fokus på sikkerhet, kvalitet og ærlighet, dette er viktige faktorer som er gode grunnpilarer for selskapet å stå på», sier Finn.

Brunbjørn - Elektro og TelekomFinn Evensen startet opp som elektrikerlærling i 1995 og gjennomførte fagbrevet etter endt lærlingtid. Han tok veien videre på Teknisk Fagskole på Gjøvik innen Elkraft og ble autorisert elektroinstallatør. Med både yrkeserfaring fra innlandet og de senere år med pendling til Osloområdet, for ulike aktører innen bransjen, så han nå muligheten til å ta med seg sin brede erfaring hjemover igjen og dele den med Brunbjørn for å bidra til at selskapet skal kunne vokse videre.

Brunbjørn står foran en økende oppdragsmengde på elektrikertjenester og søker engasjerte elektrikere som er serviceinnstilt og liker å ha kundekontakt. Send oss en søknad i dag eller ring Serviceleder Roger på tlf. 976 52 864 for mer informasjon om mulighetene for deg i Brunbjørn.

Brunbjørn AS

Org. nr: 911 780 917
Korgvegen 33
2619 Lillehammer

Telefon: 984 31 100
Epost: post@brunbjorn.no

Følg oss påFacebookFølg oss på 

Powered by Dynasite 1.3