Elektro

Vi utfører alle typer elektrikertjenester i bolig, hytte og næringsbygg. Vi tilbyr rådgivning og prosjektering, installasjon, service og vedlikehold. Våre elektrikere er tilgjengelige i Lillehammer, Hafjell, Sjusjøen, Nordseter, Skeikampen, Gausdal, Øyer, Biri, Brøttum og omegn. 


Ta kontakt for en uforpliktende samtale, eller send oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.

Boligmappa

Boligmappa.no er boligens servicehefte, og er gratis for alle boligeiere. Vi sender all dokumentasjon på utført arbeid direkte til din boligmappe.


Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende bolig-dokumentasjon og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeiere tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjonen til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i Boligmappa.Alle eiendommer i eiendomsregisteret får automatisk egen boligmappe. Boligmappa kan brukes av deg som eier eiendommen til eksempelvis lagring av fargekoder og kvitteringer, og de som leverer tjenester til deg kan laste opp lovpålagt dokumentasjon. I dag gjelder dette håndverkere som elektrikere, rørleggere og byggmestere. På denne måten bevares eiendommens dokumentasjon til ny eier ved et salg. God historikk er nemlig verdt å ta vare på.  Gå inn på boligmappa.no, og logg enkelt inn med din BankID. 

Logo boligmappa.no

Brunbjørn AS

Org.nr.: 911 78 0917

Korgvegen 33, 2619 Lillehammer