Elbil-lader

Tips for trygg ladig av elbil

  • Bruk veggmontert ladeboks montert av godkjent elektriker for lading hjemme
  • Du kan bruke hurtiglader langs veien
  • Stikkontakt kan benyttes som nødløsning, men kun dersom det er egen kurs til elbilen, kursen er maks 10 A og har jordfeilbryter type B
  • Sørg for at ladeledning og kontakter er uten skader
  • Det er ulovlig å lade med skjøteledning

Easee

Easee Home er en intelligent lader som tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner da laderoboten alltid tilpasser seg bilens behov. Teknologien i boksen er satt sammen på revolusjonerende måte, og erstatter ikke bare stikkontakten, men gir deg også mer kraft, smartere styring og en høyere grad av sikkerhet. I tillegg er produktet utviklet og produsert i Norge.


Easee tilbyr også smart og rettferdig lading for sameier, næringsbygg, eiendomsprosjekter og større parkeringsanlegg. Easee Charge utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk. I tillegg blir strømforbruket målt nøyaktig gjennom dens innebygde strømmåler. Når en ladestasjon har flere eiere, holder du oversikt over strømforbruket til hver enkelt med RFID-brikke eller gjennom app.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og motta et uforpliktende pristilbud. 

 
 
 
 
 

Brunbjørn AS

Org.nr.: 911 78 0917

Korgvegen 33, 2619 Lillehammer