Varmepumpe

Brunbjørn er godkjent installatør for montering av varmepumper, og har F-gass sertifisering. Våre varmepumper leveres av Mitsubishi.Luft-til-luft varmepumpe

I Norge er luft-til-luft den vanligste typen varmepumpe. Denne utnytter energien i uteluften, og varmer opp eller kjøler ned etter behov. Varmepumper gir god luftsirkulasjon i huset, og bidrar til bedre og sunnere inneklima. En luft-til-luft varmepumpe fungerer godt i både leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Fordeler med varmepumpe

  • Reduserte oppvarmingskostnader
  • Gir jevn varme
  • Kan brukes til kjøling på varme dager
  • Miljøvennlig
  • Gir bedre inneklima ved å filtrere vekk støv, partikler og pollen fra luften

Toppmodell: Kaiteki

Kaiteki er Mitsubishi sin toppmodell, og gir deg varmekapasitet i toppklasse. Innedelen er utviklet med et stilrent design og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Nye funksjoner og unik teknologi sikrer deg høy komfort og rent inneklima.

Kjøling på varme dager

Alle luft-til-luft varmepumper fra Mitsubishi har ypperlig kjølefunksjon og hever komforten i hjemmet eller på hytta. 


Vi har ofte behov for å kjøle oss ned inne på varme dager og det er særlig viktig for barn, eldre og kjæledyr. Ved å bruke varmepumpen som aircondition oppnår du et svalt og behagelig inneklima. Det koster deg heller ikke stort, ettersom temperaturforskjellen fra ute og temperaturen du ønsker inne, sannsynligvis ikke er større enn +/- 10 grader. 

Service

Med regelmessig vedlikehold og service sikrer du at varmepumpen fungerer godt, år etter år. Selv bør du tørke støv og rense filtre med jevne mellomrom. Det er også viktig å bestille service på varmepumpen hvert andre til tredje år, avhengig av bruk. Da sikrer du lang varighet, problemfri drift, og opprettholder eventuell reklamasjonsrett. En service tar fra 0,5 til 2 timer.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og motta et uforpliktende pristilbud. 

 
 
 
 
 

Brunbjørn AS

Org.nr.: 911 78 0917

Korgvegen 33, 2619 Lillehammer