Varmepumpe

Brunbjørn er godkjent installatør for montering av varmepumper, og har F-gass sertifisering. Våre varmepumper leveres av Mitsubishi.Luft-til-luft varmepumpe

I Norge er luft-til-luft den vanligste typen varmepumpe. Denne utnytter energien i uteluften, og varmer opp eller kjøler ned etter behov. Varmepumper gir god luftsirkulasjon i huset, og bidrar til bedre og sunnere inneklima. En luft-til-luft varmepumpe fungerer godt i både leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Fordeler med varmepumpe

  • Reduserte oppvarmingskostnader
  • Gir jevn varme
  • Kan brukes til kjøling på varme dager
  • Miljøvennlig
  • Gir bedre inneklima ved å filtrere vekk støv, partikler og pollen fra luften

Toppmodell: Kaiteki

Kaiteki er Mitsubishi sin toppmodell, og gir deg varmekapasitet i toppklasse. Innedelen er utviklet med et stilrent design og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Nye funksjoner og unik teknologi sikrer deg høy komfort og rent inneklima.

Service

Med regelmessig vedlikehold og service sikrer du at varmepumpen fungerer godt, år etter år. Selv bør du tørke støv og rense filtre med jevne mellomrom. Det er også viktig å bestille service på varmepumpen hvert andre til tredje år, avhengig av bruk. Da sikrer du lang varighet, problemfri drift, og opprettholder eventuell reklamasjonsrett. En service tar fra 0,5 til 2 timer.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og motta et uforpliktende pristilbud.